SZJA1

Rendelkezz Te is a személyi jövedelemadód 1%-áról!

Kérünk, hogy támogasd egyesületünket a személyi jövedelemadód 1%-ának felajánlásával!

A felajánlásokat Kiskőrösön és környékén szervezett túrák, kerékpáros- és futóversenyek szervezésére és lebonyolítására fogjuk fordítani és ez által tovább tudjuk növelni programjaink színvonalát. Emellett reméljük, hogy új programokat és ötleteket is meg tudunk valósítani a felajánlásod által.

Egyesület adószáma:18594263-1-03
Egyesület neve:Eltájolók Turista és Szabadidősport Egyesület


Az alábbiakban egy kis segítséget nyújtunk, hogyan támogathatod az Eltájolók SE-t.

  • Ha önadózó vagy: Adóbevallásod és a rendelkező nyilatkozatod 2018. május 22-ig küldd el az adóhatóságnak elektronikus úton vagy postai úton.
  • Ha a munkáltatód útján rendelkeznél: : A rendelkező nyilatkozatot munkáltatódhoz 2018. május 10-ig kell eljuttatni, lezárt borítékban. Fontos, hogy a lezárt borítékon rajta legyen az adóazonosító jeled, a leragasztás helyén, továbbá a kísérőjegyzéken pedig a saját kezű aláírásod.
  • Ha már beküldted a bevallásod, de elfelejtettél rendelkezni: Akkor az ún. „17EGYSZA” jelű formanyomtatvány „EGYSZA” elnevezésű lapját kinyomtatva, lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban személyesen vagy postán, illetőleg elektronikus űrlapként, elektronikus úton (meghatalmazott esetén külön megbízás alapján) még megteheted 2018. május 22-ig.
  • Ha egyéni vállalkozó vagy: ha 2018. február 26-ig leadtad a bevallásod, de elfelejtettél nyilatkozni adód 1%-áról 2018. május 22-ig még pótolhatod.

Hasznos linkek, dokumentumok:

  1. NAV honlap
  2. EGYSZA lap