Versenyek

Eltájoló Kupa (egyéni)

Verseny helye és ideje:Kaskantyú, Zöldhalom, 2017.04.09.
Első rajt:08:00 órakor
Utolsó rajt:10:00 órakor
 60-as, ill. 70-es kategóriákban induló versenyzőket csak 09:00 óráig engedünk nevezni.
Versenyközpont:Kaskantyú, külterület. N 46º 38,760’; E19º 25,300’
Nevezési díj:Előzetes nevezéssel személyenként 1500 Ft.
 Helyszínen való nevezés esetén személyenként 2000 Ft.
Kötelező felszerelés:Tájoló, óra, íróeszköz, ivóvíz, elsősegély csomag, szerkesztő eszközök (vonalzó, körző, szögmérő)
Ajánlott felszerelés:Esővédő, zárt ruházat, kamásli, kullancsriasztó


Nevezés: A szervezés érdekében a nevezéseket 2017. április 4-ig írásban kérjük megküldeni az alábbi elérhetőségek valamelyikére:

  • Döme Géza, 6200 Kiskőrös, Dankó u. 8.
  • email

Érdeklődni telefonon: (20) 340-9807.

Megközelítés: Kaskantyú központjába érkezve Orgovány felé kell haladni. A Vidék ABC után a Bercsényi utcába jobbra kell fordulni a „Harmónia” Otthon felé. A betonút végén, a naperőműnél jobbra, majd 300 m megtétele után balra fordulni. Itt lesz kitéve bója és írás is egy karóra elhelyezve. Az úton „egyenesen” kell haladni 2314 métert. Parkolni a versenyközpont mellett lehet a mezőn. Tömegközlekedés: Kaskantyú autóbusszal érhető el. A központban kell leszállni, és a fent leírt módon eljárni. (De vasárnap reggel csak Soltszentimréről jön ide járat.)

Díjazás: Kategóriánként az első, második és harmadik helyezést elért versenyzők érmet és oklevelet kapnak. Az első helyezett versenyzők kategóriánként kupát nyernek.

Eredményhirdetés: A versenyközpontban, a verseny napján, kb. 15:30-kor.

Egyebek:

  • A sportszerűtlen, vagy nem megengedett eszközöket (mérőszalag, madzag, GPS, bójakiszagoló eb, stb.) használó versenyzőket a versenyből kizárjuk.
  • Keverési időt nem alkalmazunk, a pályabontási idő (PBI) után beérkező versenyzőket értékeljük, de csak a PBI-n belül érkező versenyzők után rangsoroljuk.
  • Mivel a pálya nagy része a Kiskunsági Nemzeti Park területén van, ezért mindenki különösen ügyeljen a környezet védelmére és a tűzgyújtási tilalom betartására!
  • SZIGORÚAN TILOS növényeket, tojásokat, őzgidát és egyéb „emlékeket” gyűjteni; állatokat háborgatni; szemetelni; a kötelező útvonalakról letérni!
  • Ezen kívül mindenki lehetőleg az optimális átmeneteket használja a taposási károk minimalizálása érdekében!

Versenykiírás